Restaurant

Med buffet og à la carte

  • Æggekage
    med bacon, tomat, purløg, sennep og rødbeder
    2 pers. pande kr. 110,-
    4 pers. pande kr. 200,-
    110,00 DKK
    Stjerneskud
    à la Hotel Norden
    125,00 DKK
    Klassisk pariserbøf
    med tilbehør
    125,00 DKK
    Sandwich
    m/ laks og aioli eller m/ serrano og pesto
    75,00 DKK
    Smørristet rugbrød
    med hønsesalat, urter og kartoffel
    115,00 DKK
    Frokost kl. 12.00-15.00
  • Forretter

    Græskarsuppe
    med græskarkerner, blade af koriander og hjemmebagt brød
    55,00 DKK
    Spinattærte
    med kartoffel og grøn salat
    45,00 DKK
    Dampet rødspættefilet
    i sennepssauce
    65,00 DKK
    Serrano skinke
    med melon og pesto
    55,00 DKK
    Alle retter serveres med brød & aioli

    Hovedretter

    Nordens gryde
    med dagens kartoffel
    145,00 DKK
    Risotto
    med vilde svampe
    125,00 DKK
    Tournedos af dansk oksemørbrad
    med kraftig glace
    225,00 DKK
    Rosastegt andebryst
    med efterårsgrønt
    175,00 DKK
    Grillet laks
    med rodfritter og kryddersmør
    165,00 DKK

    Desserter

    Osteklokke
    med sylteting og smørristet rugbrød
    75,00 DKK
    Dagens desserttallerken
    65,00 DKK
    Mørk chokoladekage
    med iscreme
    45,00 DKK

    Snacks

    Nøddemix
    100g, med eller uden salt
    45,00 DKK
    Friterede rodfrugter
    100 g, med salt
    45,00 DKK

     A la carte mandag-lørdag fra kl. 18:30 - 20:30

  • 3 retters ta' selv buffet
    Med fokus på årstidens friske og lokale råvarer,
    hver aften fra kl. 18.00
    245,00 DKK

    Hvad dagens buffet består af oplyses fra kl. 14.00 i receptionen.
    Forudbestilling anbefales.

Åbningstider

Frokost alle dage 
fra kl. 12:00 - 15:00

À la carte man-lørdag 
fra kl. 18:30 - 20:30

Aftenbuffet alle dage
fra kl. 18.00 - 20.00

Det er altid en god idé at bestille bord - især til om aftenen

Restauranten kan være lukket ved specielle arrangementer