Restaurant

Med buffet og à la carte

  • Æggekage
    med bacon, tomat, purløg, sennep og rødbeder
    2 pers. pande kr. 110,-
    4 pers. pande kr. 200,-
    110,00 DKK
    Stjerneskud
    à la Hotel Norden
    125,00 DKK
    Klassisk pariserbøf
    med tilbehør
    125,00 DKK
    Sandwich
    m/ laks og aioli eller m/ serrano og pesto
    75,00 DKK
    Smørristet rugbrød
    med hønsesalat, urter og kartoffel
    115,00 DKK
    Frokost kl. 12.00-15.00
  • Forretter

    Ærte-mynte cremesuppe
    med friteret pastinak
    55,00 DKK
    Unghaneterrine
    med syltede rødløg og urtecreme
    55,00 DKK
    Sprød kyllingesalat
    med dagens dressing
    60,00 DKK
    Røget laks
    med syltede tomater og friskost creme
    65,00 DKK
    Alle retter serveres med brød & aioli

    Hovedretter

    Oksetournedos
    med syltede rødløg, grønt og timiansauce
    245,00 DKK
    Langtidsstegt lammeculotte
    med forårsgrønt og timianglace
    195,00 DKK
    2 svine medaljoner
    med årstidens garniture og svampesauce
    175,00 DKK
    Ristet laksestykke
    med grønne asparges og hollandaise
    185,00 DKK

    Desserter

    Cheesecake
    55,00 DKK
    Isanretning med knas
    55,00 DKK
    Osteklokke
    med syltede rødløg og ristet rugbrød
    75,00 DKK

    À la carte mandag-lørdag fra kl. 18:30 - 20:30

  • 3 retters ta' selv buffet
    Med fokus på årstidens friske og lokale råvarer,
    hver aften fra kl. 18.00
    245,00 DKK

    Hvad dagens buffet består af oplyses fra kl. 14.00 i receptionen.
    Forudbestilling anbefales.

Åbningstider

Frokost alle dage 
fra kl. 12:00 - 15:00

À la carte man-lørdag 
fra kl. 18:30 - 20:30

Aftenbuffet alle dage
fra kl. 18.00 - 20.00

Det er altid en god idé at bestille bord - især til om aftenen

Restauranten kan være lukket ved specielle arrangementer