Restaurant

Med buffet og à la carte

  • Æggekage
    med bacon, tomat, purløg, sennep og rødbeder
    2 pers. pande kr. 110,-
    4 pers. pande kr. 200,-
    110,00 DKK
    Stjerneskud
    à la Hotel Norden
    125,00 DKK
    Sæsonens pasta
    med brød og aioli
    75,00 DKK
    Let tunsalat
    med hjemmebagt brød
    75,00 DKK
    Tapastallerken
    efter kokkens valg, min. 8 slags med brød og aioli
    115,00 DKK
    Frokost kl. 12.00-15.00
  • Forretter

    Dagens suppe
    Spørg tjeneren
    55,00 DKK
    Dampet smørfisk
    med ristede tigerrejer
    75,00 DKK
    Carpaccio
    af serranoskinke, sød melon og sennepscreme
    55,00 DKK
    Røget laks
    med egen rogn og sensommersalat
    65,00 DKK

    Hovedretter

    Nordens gryde
    med sønderjyske pølser, mørbrad og urter
    155,00 DKK
    Ristet laksestykke
    med efterårsgrønt
    185,00 DKK
    Oksetournedos
    af kød fra Gambogård med kraftig sauce og dagens tilgang af grønt
    + tilvalg af stegt foie gras + 45,00 DKK
    245,00 DKK
    Steak af dansk oksefilet
    med sauce bearnaise og grønt
    185,00 DKK
    Røget stegt kyllingebryst
    på bagt peberfrugt og dagens grønt
    175,00 DKK
    Alle retter serveres med brød & aioli 

    Desserter

    Lun chokoladesoufflé
    55,00 DKK
    Letfrossen chokoladekage
    med bær
    55,00 DKK
    Isanretning
    med knas
    55,00 DKK
    Udvalg af ost
    med henkogninger og ristet rugbrød
    75,00 DKK
    Dagens kage
    Spørg tjeneren. Dagpris.

    À la carte mandag-lørdag fra kl. 18:30 - 20:30

  • 3 retters ta' selv buffet
    Med fokus på årstidens friske og lokale råvarer,
    hver aften fra kl. 18.00
    225,00 DKK

    Hvad dagens buffet består af oplyses fra kl. 14.00 i receptionen.
    Forudbestilling anbefales.

Åbningstider

Frokost alle dage 
fra kl. 12:00 - 15:00

À la carte man-lørdag 
fra kl. 18:30 - 20:30

Aftenbuffet alle dage
fra kl. 18.00 - 20.00

Det er altid en god idé at bestille bord - især til om aftenen

Restauranten kan være lukket ved specielle arrangementer