Unik naturoplevelse hvor I selv plukker urterne til menuen. I bliver hentet på havnen af Marianne Weiman, som guider jer langs eng og strand, og hvor I plukker urter til menuen.
Menu i Bulladen på Brummers Gaard:
Vinrøget laks fra Årø Vingård med hummerskum og strandsennepø-spegepølse med vilde urter.
Øsignatur-ret: "Landskabet i en pølse" med strandkålssalsa og sennepsdip med honning.
Hjemmelavet rygeost med tangkiks.
1 glas tangvin fra Årø Vingård.
En oplevelse udover det sædvanlige, hvor I samtidig bliver inspireret af øens gastronomiske formåen.
Pris pr. deltager: kr. 499,00.
Minimum deltagerantal: 8 personer.
Varighed: ca. 3 timer.
For yderligere information kontakt Brummers Gaard på 51 25 31 12.
Opdateret af: Destination Sønderjylland - Haderslev |
bureau@visithaderslev.dk
Fotograf: VisitHaderslev Copyright: VisitHaderslev
Fotograf: Dea Copyright: Dea
Fotograf: VisitHaderslev Copyright: VisitHaderslev
Fotograf: Haderslev Kommune Copyright: Haderslev Kommune