Gourmet oplevelse med guidet indsamling af urter til menuen. I bliver hentet på havnen af Marianne Weiman, som guider jer langs eng og strand, og hvor I plukker urter til menuen.
Derefter afgang til Fyret med golfbiler.
Indsamling af urter: Vinter-portulak, strandkål, strandarve, strandsennep, rosenblade, tang, japansk pileurt.
Menu:
Ceviche (fisk fra sundet) med safranvinaigrette og vinter-portulak., ø-spegepølse med tang, Signaturret: "Landskabet i en pølse" med strandkålssalsa og tang. Kød fra øen - marineret i snaps og vin, samt kartofler med rosenblade.
Hjemmelavet rygeost med strandarve. 1 glas Tangvin fra Årø Vingård samt 1 glas lokalt rosévin.
En oplevelse udover det sædvanlige, hvor I samtidig bliver inspireret af øens gastronomiske formåen.
Pris pr. person: kr. 899,00.
Minimum deltagerantal: 8 personer.
Varighed: ca. 5 timer.
Opdateret af: Destination Sønderjylland - Haderslev |
bureau@visithaderslev.dk
Fotograf: VisitHaderslev Copyright: VisitHaderslev
Fotograf: Dea Copyright: Dea
Fotograf: VisitHaderslev Copyright: VisitHaderslev
Fotograf: VisitHaderslev Copyright: VisitHaderslev
Fotograf: Haderslev Kommune Copyright: Haderslev Kommune