Miniferie

... på Hotel Norden

Tilbring en skøn miniferie med oplevelser for hele familien på Hotel Norden i Haderslev. Haderslev bugner med museumstilbud for gæster i alle aldre og forskellige interesser. Der er mulighed for sejltur på Haderslev fjord og veterantoget til Vojens kan give jer en hyggelig køretur igennem de smukke landskaber, som blev skabt under den seneste istid. 

Pris kr. 595,- pr. person pr. døgn (min. 2 nætter) 

  • 2 retters menu eller buffet hver dag
  • Stor dansk morgenmadsbuffet hver dag 

Børn under 12 år halv pris
Enkeltværelsestillæg kr. 300,- pr. person pr. døgn
Lørdagstillæg kr. 100,-

Ved valg af lille dobbeltværelse: prisen reduceres med kr. 50,- pr. person
Værelse med udsigt: tillæg på kr. 150,- pr. person 

Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.
.....

Alle Sønderjyllands herligheder er inden for rækkevidde og ligger under en times kørsel fra hotellet. Vi har samlet et par af attraktionerne her: Se lokale attraktioner her. Desuden har Danske Hoteller greenfee-aftaler med flere golfklubber rundt i landet. Se aftalerne her.

Vil I køre lidt længere efter attraktionerne kan vi bl.a. foreslå Legoland, Koldinghus, Løveparken Givskud Zoo, Madsby Legepark, Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg, Fredericia Bymuseum, Trapholt Museum, H. C. Andersen Museet, Egeskov Slot, Danfoss Universe m.fl.

Booking