Buffet ud af huset

på Hotel Norden

Buffet 1

Denne buffet består af:

Forretter: 

  • Orange gravede laks med rygeostecreme og salat
  • Unghane terrine med dildcreme
  • Hellefisk roulade med purløgscreme, fennikel, linser og granatæble
  • Brød og smør

Hovedretter:

  • Æble & whisky marineret kalvecuvette
  • 3 salgs salater
  • Smørstegte urtekartofler
  • Timiansauce

Desserter:

  • Chokoladekage med syltet ananas
  • Karamel panna cotta med enebær
  • Hjemmelavet is

Kokken levere, opsætter og udskærer for gæsterne

Pris pr. person kr. 285,-
(Min 30 personer)

Buffet 2

Denne buffet består af:

Forret: Tapas buffet bestående af

  • Soyamarineret kyllingespyd
  • Røget rejer
  • Dampet roulade af torsk pyntet med sprøde chips af rodfrugter
  • Tynde skiver af loma med mango og serrano med melon
  • Saltede mandler og oliven
  • Bagte parmesan flager
  • Bruchetta
  • Salat af skaldyr
  • Agurk og fennikel
  • Humus med røget paprika
  • Oliven tapanade af grønne oliven
  • Hjemmebagt brød og aioli

Hovedretsbuffet:

  • Let sprængt kalkunbryst med tomat og basilikum
  • Hvidløgs og citronmarineret oksemørbrad
  • Svinekæber i svampesauce
  • Kartoffelgratin og små petit kartofler bagt i salt
  • Olie/eddike kartoffelsalat baseret på krydderurter  
  • Tomatsalat med oliven og løg
  • Baconsvøbte og bagte forårsløg/asparges
  • Frisk grøn salat med pesto aparte
  • Spidskålssalat med jordbær og cashewnødder
  • Sauce af creme asparges og basilikum
  • Sauce af nedkogt rødvin og timian

Kokken levere, opsætter og udskærer for gæsterne

Pris pr. person kr. 385,-
(Min 30 personer)

RING MIG OP

Udfyld med navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

(*)
(*)