Selskabsmenuer

på Hotel Norden i Haderslev


3 retter koster kr. 345,-

(minimum 20 personer, dog muligt for mindre selskab mod et tillæg)

Forretter

Cocktail af håndpillede dybhavs rejer
Sprød salat samt chilimayo 

Charcuteri tallerken med
oliven og tomatconcassè 

Kold agurkesuppe med
citroncreme og ristet kammuslinger

Dampet roulade af unghane
med syltetløg

Tapas af: Fisk, fjerkræ, kød og ost
Tillæg kr. 25,- pr. person

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og aioli

Hovedretter

Helstegt dansk oksemørbrad
Sæsonens garniture
2 slags kartofler og timianglace

Ristet kulmule
Bønnesautè og sæsonens grønt
2 slags kartofler og brunet smørsauce

Marineret lammekølle
Tranebær kompot og mint gelè
Ristet svampe og udvalg af årstidens grønt
Valgfri sauce

Rosastegt dyreryg
Sæsonens garniture
2 slags kartofler og trøffelsky
Tillæg pr. person kr.: 20,00

Kalvecuvette stegt som vildt
Bønner og  æbler med ribsgelè
Waldorfsalat i fuglereder
Brune og hvide kartofler og brun sky sauce

Dessert

Rådhus pandekager med rørt iscreme

Pocheret sød pære fyldt med sød frisk ost
samt karamel is-æg

Profiteroles fyldt med vaniljecreme
ledsaget af citron panna cotta 

4 variationer af mørk chokolade og citron 

Udvalg af danske special oste
med syltet frugt og ristet knas
hertil brød og oliven

RING MIG OP

Udfyld med navn og telefonnummer, så ringer vi dig op.

(*)
(*)