Hotel Norden er et 3-stjernet hotel opført i stil. Der er 68 værelser - nogle med direkte udsigt til Haderslev Dampark, som er et skønt sø- og parkområde med hyggelige stisystemer. Selve byen ligger i meget kort gåafstand fra hotellet. Fra hotellets niveauopdelte restaurant er der en unik panoramaudsigt over Damparken.I restauranten er der fokus på årstidens friske og lokale råvarer.

Værelserne er udstyret med eget badeværelse, TV, hårtørrer samt gratis WIFI. Hotellet tilbyder også bar med loungemøbler, selskabs- og kursuslokaler, samt udendørsareal med sydvendt sommerterrasse.

Haderslev er et paradis for historieinteresserede og har museumstilbud for alle aldre og forskellige interesser. Besøg blandt andet Gram Slot 30 km fra Haderslev. Her er både økologisk landbrug og levende formidling af historie, arkitektur, kultur og natur. Domkirken har en spændende og begivenhedsrig historie og rummer fin kirkekunst og inventar. På den 12 km lange bugtede Haderslev fjord er der mulighed for en sejltur og veterantoget til Vojens kan give jer en hyggelig køretur igennem de smukke landskaber, som blev skabt under den seneste istid.